Bedrijfsprofiel

 

Ron van Loon Schilderwerken is een allround schilders-, en afwerkingsbedrijf dat zich richt op duurzaam en ambachtelijk schilderwerk voor bedrijven en particulieren.
 

Wij beschikken als onderhoudsbedrijf over alle benodigde vak-, en bedrijfstechnische diploma’s en zijn volledig VCA-gecertificeerd.  

Als deskundig afwerkingsbedrijf staan wij borg voor het leveren van kwalitatief goed schilderwerk, welke gebaseerd is op duidelijke afspraken, een overzichtelijke en heldere offerte en ruim 37 jaar ervaring in de onderhoudsbranche.
 
 

Met een persoonlijke benadering ambiëren wij een goede relatie op te bouwen met al onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Het is onze ervaring dat wederzijds vertrouwen de beste basis vormt voor een jarenlange samenwerking!
 
 

Ron van Loon Schilderwerken is aangesloten bij werkgeversorganisatie Koninklijke OnderhoudNL (voorheen FOSAG), de vereniging van (restauratie-) schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven.)
 

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of het aanvragen van een vrijblijvende offerte, kunt u telefonisch contact met ons opnemen (06 - 20 69 80 88) , of het contactformulier invullen op onze website: www.ronvanloonschilderwerken. 

Ron van Loon Schilderwerken        -        Offerte aanvragen         -        Tel: 06 20 69 80 88        -       info@ronvanloonschilderwerken.nl


                                                      © 2022  ronvanloonschilderwerken.nl  alle rechten voorbehouden                                                      

 Webdesign: Ron van Loon Software Schilderwerk