Kwaliteit en Service

 

“Echte kwaliteit staat aan de achterkant van de kwast!”

Kwaliteit staat hoog in het vaandel van ons bedrijf.
Het afleveren van kwalitatief hoogstaand vakmanschap is voor ons een bedrijfsfilosofie geworden. Op alle fronten zoals calculatie, werkvoorbereiding en het schilderen zelf, passen we deze filosofie toe. Ron van Loon Schilderwerken is dan ook VCA-gecertificeerd en hanteert een systeem van permanente kwaliteitscontrole om bij elk project veilig, betrouwbaar, klantgericht en met een optimaal kwaliteitsresultaat te kunnen werken.
U kunt er dus op vertrouwen dat zowel grote als kleinere opdrachten door ons professioneel en met zorg en vakmanschap worden uitgevoerd.

 

Service

Ron van Loon Schilderwerken ziet zijn service veel ruimer dan alleen het puur uitvoeren van schilderwerk. Zo hebben wij ook aandacht voor onze werkomgeving en gaan wij respectvol met uw woning en haar bewoners om. Wij onderscheiden ons namelijk niet alleen met degelijk uitgevoerd schilderwerk, maar ook met de manier waarop wij uw woning achterlaten op het moment dat we klaar zijn.

 

U kunt bij ons een ouderwetse service verwachten vanuit een modern inzicht.
Uw opdracht van vandaag is immers ons visitekaartje voor morgen!

 

Klantwaarde

Vakmanschap en klantvriendelijkheid komen bij ons op de eerste plaats. Dat heeft ertoe geleid dat we een groot deel van onze nieuwe opdrachten krijgen via aanbevelingen van bestaande klanten. De waardering die daaruit spreekt is ons heel veel waard en we doen er alles aan om die te blijven krijgen!

Ron van Loon Schilderwerken        -      Offerte aanvragen        -         Tel: 06 20 69 80 88         -        info@ronvanloonschilderwerken.nl

                                                   © 2022 ronvanloonschilderwerken.nl alle rechten voorbehouden                                                   Webdesign: Ron van Loon Software Schilderwerk