Milieu en veiligheid

 

Ons bedrijf heeft respect voor het milieu. Immers: ”Wie oog heeft voor het milieu, heeft oog voor de toekomst”. Wij werken daarom met hoogwaardige producten die het milieu zo min mogelijk belasten.

Uiteraard worden onze afvalstromen gescheiden aangeboden aan de afvalverwerker, maar wij proberen ook om de afvalstroom te minimaliseren.
Zo recyclen wij terpentine en thinners en zuiveren wij in de werkplaats het gebruikte water.

 

Voor binnenwerk gebruiken wij uitsluitend oplosmiddelarme verven.
Omdat het wettelijk verplicht is, maar ook omdat deze verfsoorten beter zijn voor woon-en werkmilieu. Beter dus voor u en beter voor ons!
Bovendien: oplosarme verfsoorten winnen op langere termijn waar het gaat om kleur- en glansbehoud.

 

 

Veiligheid

Ron van Loon Schilderwerken is volledig op de hoogte van alle veiligheidsvoorschriften die bij de uitvoering van schilderwerken aan de orde zijn. Ons bedrijf beschikt dan ook over alle benodigde middelen voor een maximale veiligheid. Waaronder jaarlijkse keuringen van klimmaterialen en gereedschappen. Uiteraard zijn wij VCA gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat wij garant staan voor het veilig en vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden. Kortom: er wordt uitsluitend gewerkt met professioneel gereedschap en veilig materieel.

Ron van Loon Schilderwerken        -        Offerte aanvragen       -        Tel: 06 20 69 80 88         -        info@ronvanloonschilderwerken.nl

                                                         © 2022 ronvanloonschilderwerken.nl alle rechten voorbehouden                                                              Webdesign: Ron van Loon Software Schilderwerk